Vietämme Iitun kanssa vielä muutaman viikon taukoa hallitreeneistä, kovin odotamme että pääsemme katselemaan tottelevaisuutta eteenpäin ja jalat odottavat kummallakin malttina agilityä. Kuume on suorastaa kova, halu päästä tekemään jotain vauhdikasta, mistä on melkein 4kk! Kisamaan tosin lähdetään vasta sitten kesän vaiheessa ja tänä vuonna agilitykilpailuita on todella vähäsen, mutta katselleen vauhdikkain silmin taas seuraava vuonna.

Hallitreenien lisäksi helmikuun lopussa on tulossa muutama keikka, kaverikoira-toiminnassa. Iitu onkin viime aikoina saanut "harjoitella" tulevaa työtehtäväänsä sillä, että lapset ovat viime aikoina kyselyt Iitua, saako silittää. Iitu on malttanut olla palkoillaan ja ollut edukseen.

Eilen kävimme treenaamassa hieman tokojuttuja lukion pihalla, Paulan silmien alla. Samalla myös sain itsekin olla liikekatsojana. Iitulla onkin liikkeet hallitusti kunnossa, ehkä vain itse ole tyytyväinen? Tänään otimme pitkän lenkin, metsäreissun yhteydessä hieman vierellä kävelemistä ja aktivointia katsekontaktiin. Paulan silmien alla jatketaan taas ensi viikolla yhteistä treeniä.

Nyt on lähetetty myös näyttelyilmoituslomake, maaliskuussa juuri pääsiäisen aikaa on näyttelyt Rovaniemellä. Ystävämme Luka-tollerin kanssa matkustamme ensin junalla ja sen jälkeen köpöttelemme vauhdikkaasti Ounasvaaran hallille. Sitä ennen varmaan pitäisi hieman harjoitella liikkeitä kuntoon ja korvia hioa, toinen korva melkein pysyy myös liikkeessä ;)!