1301176.jpg 

Yllä oleva kuva kertoo eilisestä, sillä teippasin koiran korvat tunniksi teipillä, tulevaa näyttelyä varten. Eikä näin siviilissä korvat pysy eikä tarvitse olla rodunomaisesti, vaan lähinnä korvia hiotaan Rovaniemen ryhmänäyttelyä varten. Jos se EH sieltä napsahtaa, niin tänä vuonna käymme vain Haukiputaan ryhmänäyttelyssä sekä tollershow:ssa. Nämäkin vain ehkä. Iitu vaan ei tykkää teippailusta yhtään.

Tänään olisi ollut Oulun tollereiden lenkit, mutta myös OKK-hallilla tokokilpailut, joita kävin kurkimassa alokas luokkaa. Tämä katsominen sai varmaan uutta virtaa omaan treenaamiseen, vaikka ei mielellään kisoihin lähtisi. Mutta eihän sitä vielä tiedä, vaikka innostuisi. Kisojen jälkeen lähdin käymään Luka-tollerin luona. Lenkkeilimme metsänlaitamille, jossa otin Iitulle hakuruutua. Ensimmäinen sujui ihan ok, koira oli vähän hakusessa. Toisella kierroksella 3 neljästä tuli hyvin palautuksineen. Parempaan suuntaan olemme menneet ja tänä vuonna keskitymme enemmän myös taipparipuoleen.

Teimme pitemmän lenkin, tällä kertaa hihnassa, mutta varmaan muutaman viikon kultua voidaan lenkkeillä taas hieman pitempiä lenkkejä ilman hihnaa. Piha-alueella otimme hieman näyttelytreeniä, kuten seisomista, hampaiden katsomista ja tietysti hieman ravia. Tämän lisäksi lopuksi tokoliikeistä paikalla olo (koirat vierekkäin) minuutin verran. Hyvin kummatkin malttoivat olla. Iitu juoksenteli hetken takapihalla, kun odotimme kyytiä.