1135902.jpg

Nyt saatte syyn siihen, miksi tällä sivustolla tai ylipäätänsä punaturkki.net sivustolla ei ole näkynyt minkäänmoista päivitystä viime aikojen treeneistä saati sitten tapahtumista. Asia on niinkin yksinkertainen, että olen palanut työssäoppimisjaksolta koulun penkille ja päälle pukkaa vielä muutama tehtävä, tentti sekä suurempi projekti MLL:n kanssa. Seuraavat kuusi viikkoa ovat aika täynnä koulujuttujen takia, kennelliiton leirikoulutuksen myötä sekä Iitulla ja minulla on erityisen paljon treeniä luvassa.

Viime viikolla olimme treenanneet ahkerasti tokoa, mm. itsenäisesti ja sekä viimein myös kävimme ohjatussa treenissä. Agilityssäkin olemme päässeet hieman pitemmälle, kerrankin oli ohjaaja vaikka meidän lannistus ja innostuksen puute varmaan näkyi treeneissä, tai enemmän se näkyi minussa. Mutta olihan se mahtava fiilinki, kun joku oikeasti oli neuvomassa ja sanomassa vinkin!

9.4 oli myös kaverikoira vierailu juuri työssäoppimispaikassani, Iitu oli innokkaana mukana ja vauhtia riitti poikien kanssa temmeltämiseen. Huomenna Iitulla olisi kolmas vierailu, seuraava vierailu onkin sitten toukokuussa. Koetaan kumminkin pitää vierailut maksimissaan 2krt/kuukaudessa, näin pysyy mielivirkeänä ja eikä väsytetä koiraa liikaa.

Niin tosiaan, kun olen siellä pohjoisessa, niin Iitukin saa vähemmän aktiviteettiä kuin silloin, kun minä olen kotona. Tänään tultaessa laukkujen kanssa kotia, en meinannut edes ovesta päästä ollenkaan. Kävimme tänään pitkän lenkin iltasella sekä hieman kurassa leikittiin palolla, kyllä huomaa, että kevät tulee kovalla vauhdilla. Kyllä sen huomasi myös pohjoisessa, mutta siellä on melkein metrin kinokset, että kevään tuulia saa odottaa pikkuisen pitempää.

Huomenna jäävät ohjatut tokotreenit tekemättä juuri kaverikoiravierailun takia, mutta sunnuntaina koetaan päästä paikan päälle agiliitämään.