1518793.jpg

Eilen oli ihan täydellisen ihana ilma, lämpö kipusi yli 20 lämpöasteen ja sai vain nauttia! Ihanaa, olin jo aikaisemmin päättänyt, että lähdemme Vappu Match show:n Ouluun Linnanmaalle. Mukaan sain Lukan omistajan Soilen, tosin ilman koiraa, kiitoksia kuva-apusta sekä yleisesti kaverina olosta!

Sää oli erittäin hyvä, mutta kuvauksessa tuotti ongelmia paljonkin, kuvia tuli reilu 300, joista n. 200 kuvaa meni heti roskakoriin, ehkä julkaisen muutaman sieltä täältä sitten myöhemmin, laatu ei ole mitään parhainta. Pentuja oli isoissa koirissa paljonkin, Iitu oli jo levoton odottaessaan, eikä millään malttanut olla paikallaan, myös Iitu ehti räyhätä muutamalle pelottavan näköiselle koiralle. Ja se oli sitten meidän laulavalintukoira, joka siellä sitten piti konserttia!

Vihdoin Iitukin pääsi kehään numerolla 164, parina meillä oli suurin piirtein samanikäinen kultainennoutaja narttu. Siinä sitten mentiin, muutaman kierroksen juosten ja sitten tuomari katseli ja kävi kokeilemassa. Kuulemma kummatkin ovat hyviä esiintyjiä ja liikkuvat hyvin, mutta kultainennoutaja oli tänään hivenen parempi. Sitten odotimme hieman malttamattomina, että siniset kutsuttaisiin kehiin, Iitu ei sitten millään malttaisi olla paikallaan, ja taisimme käydä valtataistelua, siitä, kumpi pompottaa.

Sinisten kehässä omien laskujen mukaan oli n. 18 koirakkoa, siitä näin äkkiseltään laskin. Tuomari kävi jokaisen luona yksitellen ja jokainen juoksi edes takas. Iitu ei sitten kovin malttanut olla paikallaan, vaan alkoi väsyä. Kun kaikki oli käyty yksitellen käyty läpi, tuomari kävi valitsemassa, jotka jäävät loppuun asti. Iitu ja me jäimme 7 parhaan joukkoon, tämän jälkeen juoksimme monta kierrosta ympyrällä (hyvä iitu, se osaa ravata!) ja asetimme koirat, tällä kertaa ei sijoitusta, mutta silti pääsimme taistelemaan 7 parhaan joukkoon! Iitu jaksoi olla loppuun asti ihan mukavasti!

1518794.jpg