Vesisateinen lauantai, Kiimingissä järjestettiin OKK syysmätsärit, mihin minä & Iitu, Carita & Pinja & Jonna & Bentley lähti hakemaan kokemusta. Paikka oli ok, kehuja en anna kehän kokosta ja muutenkin informaatio oli heikko, mutta siis muuten hyvä paikka ja hyvät palkinnot, vaikka me emme niistä päästy nauttimaan.

 

Ennen kehää minä sekä Jonna harjoiteltiin Iitun kanssa ravaamista sekä seisomista. Kehässä meidän parina oli kiharakarvainennoutaja. Iitu seisoi mallikkaasti eikä pelännyt ollenkaan miestuomaria, tai peruutellut. Hyvin näytti hampaat. Mutta kun tuli ravaamisen vuoro, niin emme päästy ollenkaan makuun, vauhdikas 5v 5kk oleva Iitu käyttäytyi kuin mikäkin nuori koira konsanaan. Sininen nauha saimme tästä syystä.

 

Sinisten kehässä olikin huimat 3 tolleria, joista Iitu valkattiin ensimmäisenä pois (oli 10:nes). Edessämme oli isonkokoinen berhantilainen, joka oli Iitun perään koko ajan, eikä juoksemista tullut mitään. Harmittaa vähän, että tää juokseminen meni nyt tällaiseksi arpomiseksi. Saa nähdä, kuinka mä saan käyttäytymään sen sitten Kajaanin ryhmänäyttelyissä.

 

Onnea vielä tämän kautta Carita & Pinja BIS5 sijoituksesta, hieno saavutus!!