Onneksi veljeni ilmoitti tänään, että kellot siirtettään tunnilla eteenpäin. Varmaan olisin tullut tunnin myöhässä. Tänään olimme taas lähdössä tollerilenkille Valkeisjärvelle. Automatka sujui kivasti mutta kun käännyimme risteyksestä vasemalle alkoi koirakin ulvoa sen mukaan, että näköjään tiesi minne olimme menossa.

Kun pääsimme perille, ei paikalla ollut ketään. Jonkin aikaa olimme ulkona ja odoteltiin tuliko ketään. Kyllähän sieltä pari autoa tuli, vaikka odotin vähän enemmän. Kun muita en näkynyny lähdimme käveleen jäälle, jossa koirat saivat leikkiä ja me sitten juttelimme omiamme.

Koirista otettiin myös kuvia. Kiitos reissusta Junnolle & Rokille! Päivä oli oikein lämmin ja aurinkoinen. Toivottavasti ensi viikolla on samalainen ilma ja samoin myös koiria enemmän.

-----

Agility treenit ovat jääneet vähiin, sillä kyyti ongelmien takia emme ole pääseet käymään. Mutta toivon mukaan tässä pääsemme taas ja pääsen myös kertomaan meidän treeneistämme. Kerroilla on mennyt tosi loistavasti ja koirakin menee mahtavasti. Ohjaalla on aina ohjaus "ongelmia".