Iitulla oli tänään treeneissä kuin epävirallisissa kisoissa täynnä intoa ja energiaa, mikä näkyi niin hyvässä ja pahassa. Ihan ensimmäisenä meillä oli klo 16–17 agilitytreenit active dogilla. Tänään saatiin treenata taas itsenäisesti keppejä (12kpl kepit) sekä keinua. Mutta keskityimme tällä kertaa siihen, että koira irtoaa ja pimeää kulmaa hypyn kautta putkelle.

 

Iitulla ja sekä ohjaajalla oli tänään virtaa, se näkyi mahtavassa yhteistyössä. Hieman olen hieman hidas, mutta sieltä se tulee. Pimeä kulma ei ollut lankaa Iitulle suuri haaste, hienosti etsi putken pään. Irtoamistakin saatiin, kyllä se sieltä, kun ahkerasti treenataan ja ohjaajakin laittaa vaihetta ylemmäs ;)!

 

Iitulla meni niin hyvin pienten kertausten jälkeen, että se jätettiin siihen. Hieno tyttö! Kassilla oli sitten epäviralliset agilitykilpailut, joissa käyntiin. Lyhyesti: vauhdikkaasti suoritettiin, hienot tiukat mutkat, mutta kontakti meni juoksulla läpi. Ja mitä parasta, sain kepit minulle sieltä väärältä puolelta puhtaasti, mahtavaa. Tässä tullaamme vauhdilla kohti maksi ykkösten ratoja, ehkä jossain vaiheessa korkealla. Seuraavat kisat ovat viikonlopussa, mutta katsellaan alkaako neidillä juoksut. Pahasti vaikuttaisi siltä.


Nyt matka kohti Ylitorniota....