Ihan tosi, meidän neiti oikeasti oli innoissaan mutta olikin turhan innoissaan ja mikä olikaan luoksetulo? Mie tässä kirjoitan kädet kohmeessa, kun treenit hieman venyivät. Olimme eka kertaa VEPE treeneissä montulla. Mikä oli ihan kiva kokemus.

Ensimmäisenä oli vienti, eli Iitun piti viedä dami toiselle ihmiselle. Hui pelottavaa, eihän Iitu miehistä tykkää, onneksi en tätä maininnut. Yleensä Iitu on tottunut siihen, että dami haetaan eikä viedä toiselle. Saimme uuden opettelun ja sanan "vie". Pitäisi treenata jonkun hieman tuntemattoman kanssa. Oli kyllä vaikeuksia ja myös vene tuntui pelottavalta.

Seuraavalla kerralla olisi tarkoitus tutustua mieheen, joka olisi tarkoitus pelastaa vedestä. Hieman arasteli, mutta sitten kävi hakemassa damin. Tässä vaiheessa Iitu pääsi irti ja meidän oli todella vaikea saada vesipetoa kiinni. Sain lopulta pitkän hihnan, jolla sitten harjoittelimme muutaman kerran. Hyvin menee.

Eli harjoitteluksi vedestä luoksetuloa ja damin vientiä toiselle. Ei yhtään hullummin. Tässä opin myös ostaa jonkun sortin hihnan, että ei ainakaan taipparitreeneissä Iitu pääse mitään show:ta pitämään.

Seuraavan kerran VEPEÄ 10.7!