1727862.jpg


Olemme reissun jälkeen vähän levähtäneet treenanneet, tällä viikolla yhdessä vaiheessa otimme lenkin yhteyteen itsenäisesti tokotreenailuja, paikalla oloa sekä vierellä kulkemista hihnan sekä ilman hihnaa.


Mutta eilen sitten kävimme illalla lenkillä, kävin iitulle tekemässä muutamalla damilla noutoja, jätin kumminkin variksen esille iitulle. Iitu kävi hakemassa, tutkimassa, mutta toi damit mukanaan. Sitten Iitu lähti uudelleen haulle ja tällä kertaa suussa komeili jäinen varis. Ja kylläpäs kantoi sitä ravin kanssa!  

 

Seuraavalla kerralla otan kameran mukaan, jos tää neiti vaikka vielä suostuisi ottamaan, niin saan senkin näyttää koko kansalle! 


muoks!

Tänään (13.7) otettiin sitten uudelleen vaakku treeniä, muutama heitto ja palautus, tulivat muuten ihan suoraan käteen, Iitu otti hienosti kiinni ja kipitti luokse. Tää on meille suuri askel eteenpäin, tästä on hyvä jatkaa eteenpäin! Omistajalla on ihan mahtava tunne, tätä on yritetty monella tavalla, tällä kertaa Iitu ottaa vaakun hieman jäisen kohmeena, mutta eiköhän jossain vaiheessa myös hieman tuoreempana sekä sulaneena.

1727858.jpg