Sunnuntaina yritin saada neitiä tutustumaan kaupunkiin elämään, ainakin yritin. Neiti käveli sillä suunnalla innokkaasti ja haisteli jokaisen paikan tarkoin. Tällä nyt meinaan sitä, että jos muutan Ouluun, neiti myös tulee perässä. Kävimme Intiön koirapuistossa, itse tykkäsin todella paljon, tilaa ympärillä ja erittäin monipuolisesti maastovaihtelua, se vaan että varjossa ja itiköitä ihan tarpeekseen. Ensimmäiseksi kaveriksi Iitu sai 7kk dobermannipennun ja voihan sitä leikkiä! Siinä oli omistajalla väistämistä nyt nämä kaksikko leikki ja tiuhatti edes takas. Voisin katsoo löytyykö kuvasta yhtään sellaista, että kummatkin olisivat mahtuneet yhteen kuvaan.

Koirapuistossa ei ollut enää kivaa, kun tuli 7-vuotias kultainennoutaja uros, vaan silloin täytyi näyttää hampaitaan.
Sillä aikaa kun lähdimme tuli lisää ihmisiä, ehkä me käymme sekkaamassa joku kaunis päivä jälleen tämä Intiön koirapuisto ja totuttamassa kaupunki elämään..

Huomasin juuri, että minulla on otsalla aivan valtavan iso mustelma ja tiedättekö, siihen eilen osui takaluukku kun laitoin koiraa sinne.

--

Tänään aikaisin aamulla lähdin koiran kanssa lenkille, muut vielä päättivät jatkaa uniaan. Meikäläiselle ihmeellistä, kun olen ollut heräällä kesällä vasta päivällä. Koira nautti selkeästi lenkistään. Mutta päivän lenkistä ei tykännyt vaan junttasi paikoilleen ja sain suurin piirtein kantaa muutaman metrin 20kg koiraa. Neidistähän on tullut vaikea, saa nähdä mitä tulevat päivät tulee.