...kun ei vähän aikaan ole kirjoitettu, laitettaan näin yleiskatsaus.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Ensimmäinen startti siirtyi, koska juuri juhannuksen alla alkoi Iitulla juoksut. Tietysti jäi harmittamaan mutta ei voi mitään. Myös KV:n näyttely meni mönkään. Myöskään treeneihin ei ole päästy.

 

Vaikka onkin jäänyt hieman tyhjyyttä agilityn puolelle, on Iitun kanssa ahkerasti kokeiltu tokon liikkeitä ja noutotreenailtu. Damin Iitu tuo mielellään ja vedestä vielä paremmin. Tokoilussakin lupaavalta näyttää vaikka jo 10 minuutin päästä näyttää ettei enää kiinnosta. Iitu on nauttinut lämpimästä säästä vaikka ei mikään paras lenkkeily sää olisikaan.

 

Lauantaina, ensimmäinen heinäkuuta kävimme tuttujen mökillä, meren rannassa. Iitu näytti nauttivan siitä että pääsi laukkamaan pitkin mantuja ja uimaan meren rannalle. Itsekin kokeilin uimista mutta Iitu ei ollut ihan samaan mieltä eikä päästänyt kauaksi rannasta. Hyvä niin, vierellä se kyllä ui mutta piti huolen etten katoa.

 

Koko perhe on lähdössä reissuun Englantiin ja Iitu jää näin ollen kenneliin 2½vk:si. Alun perin Iitu olisi mennyt tolleri Viirun luokse Kiiminkiin mutta juoksujen takia se jäi pois mielestä. Tulomme jälkeen alkaakin varmaan pian agilitytreenit. Nykyisin joudun tosin olemaan viikonloppuisin yksin treenaamaan, sillä opiskelen pohjoisessa ja koira on kotona. Syksyllä pitäisi tulla myös toinen tolleri perheeseen mutta siitä varmaan kerrotaan myöhemmin.

 

 

 

Tulevia menoja tälle kertaan:

 

29.7 ryhmänäyttely, Seinäjoki

2.8 epäviralliset agilitykilpailut, OULU

4.8 Tollers Show, Kuopio

12.8 ryhmänäyttely, Haapajärvi