1398120.jpg
Luka & Iitu matkalla Rovaniemelle!

Tänään reissasimme Rovaniemen ryhmänäyttelyyn Soilen ja koirien kanssa junalla. Aamu alkoi jo varhain aamulla aikaisin, ensin juna-asemalla mentäessä ja junassa ollessa, josta sitten kävelimme Ounasvaaran hallille ja pakko myötään, että ihan turistina oltiin, ei meinattu löytää heti perille. Meinaisi kiirekin tulla, kun tollerit aloittivat flättien jälkeen ja kello näytti jo 11.30. Tassua toiseen eteen ja löysimme perille, meidän tuuriksi kehät olivat hieman myöhässä. Ennen kehän alkua katseltiin ympärille ja harjoiteltiin hieman ravia, varsinkin kun tämä nyt meidän tyttöseltä onnistuu.

Uroksia ja varsinkin nuoria oli paljon. Tästäpä alkoi se meidän odottaminen, minun kirjatessa tuloksia ylös ja samalla kuvatessa. Valitettavasti hallin valaistus ei ollut parhain ja osa kuvista onnistui. Luka sai hienon ERI:n ja kaupan päällisenä parasuros toinen ja SERTin. Hyvä Soile & Luka!

Iitu lähti kehään Hennan esittämänä ja sitten oli jännitystä, eihän sitä meinannut ensin erottaa mikä oli nauhan väri, mutta punainen se on! Johan se tuli sieltä, mahtavaa! Kilpailu luokassa Iitu sijoittui neljänneksi, mahtava tunne, tätä me tultiin hakemaan mutta ei ihan uskottu! Nyt saavat näyttelyt jäädä vähäksi aikaa meidän kuvioistamme.

Näyttelyn jälkeen hipsittiin jonkun aikaa kilpailupaikalla, josta sitten lähdimme kohti kaupunkia. Väsy ja kylmyys olisi ollut mieluinen juttu bussilla matkustaessa, mutta kun sitä bussia ei vaan tullut, vaikka kuinka odotimme 45min pysäkillä. Lopulta annoimme periksi ja kävelimme juna-asemalle ostamaan taajama-junaan liput. Päivä oli kyllä ikimuistoisen hyvä ja hyvä fiilinki jäi päälle. Koirat ottivat rennosti loppumatkan nukkuen, jokainen omalla tyylillään.

1398125.jpg

Iitu valloitti penkin ja Luka  nukkui mielellään lattialla. 1398135.jpg