Piti kyllä eilen kirjoittaa, mutten ehtinyt. Syksyllä jo kaverit kärsivät flunssasta, nyt minä sain sen: nenä vuottaa ja kurkku on kipeä. Huomenna kun täytyisi alkaa antamaan näytöt. Onneksi voin tämän päivän olla kotona ja perheväki hoitaa Iitun ulkoilun, täytyy katsoa, jos vaikka hieman iltasella olisi enemmän intoa ja halua käydä ulkona. Parantamiseen menee kumminkin tämä päivä.

Eilen ostin tokopalikan, eli pääsemme nyt itsenäisesti treenaamaan muutaman kerran, eilen kävin treeneissä kumminkin katsomassa asiaan liittyvää ja kertaamassa sitä, mitä oli jäänyt pois. Vaikka ei nyt koira olisikaan, niin omaan treenaamiseen hyvin vinkkejä saa. Tänään joudun jättämään kumminkin itsenäisen treenaamisen pois agilityhommista, että saan itseni kuntoon.

Kävimme perjantaina Pinja-tolleri neidin luona, otimme muutaman damitreenin, innokkaana ja halukkaana melkein tuli perille. Joudun itse lopulta menemään hakemaan ja Iitu kantoi lähellä. Pitäisi saada toisenlainen treenikuvio, opettaa näköjään alusta asti: damit kiinnostaa kyllä.

1084480.jpg Oli aivan ihana lenkki eilen aurinkopaistaessa!

1084482.jpg Iitu tutki lammikkoa kummissaa ja huomatkaa Iitun hieno bikiniasuste ;).