Jaa, aakkoset eivat taaskaan toimi... taytyykin ottaa selvaa mista on kysymys.

Aurinkoa näytti kun lähdimme, mutta juuri moottoritielle päästyä se laittoi sadetta ylle! No eipä sitä sokeria olla kun treeneihin astuimme. Autonkyydissä oli porukkaa, sillä siskoni ja tämä mies halusivat lähteä seuramaan Iitun treenejä. Mukaan lähti myös Luka (Juno-Juhekin Kaikentuhonnut) ja tämän omistaja.

Auto matka totisesti meni hieman muristen, mutta lopulta ihan riittävän hyvin. Ennen treenejä meidän vesipeto sai käydä uimassa. Ihan innokkaasti jälleen syöksyi veteen. Löysimme hänet istumassa, odottaen, että heitän hänelle kepin. Muutaman kerran sain keppiä heitellä, kunne lähdimme odottamaan, jospa ne treenitkin alkaisivat. Tällä kertaa ei ollut montaa koiraa, toisaalta kyllä sääkin ei ollut mikään mieluisa. Sääskiä ja vettä, aivan ihana yhdistelmä!

 

Ensimmäisenä meillä oli hakuruutu, jota viime kerrallakin treenasimme. Tällä kertaa sujui jälleen mallikkaasti, neiti teki koko ajan työtä ja meni ilmavainulla. Saisimme tosin enemmän treenata lähtöä, että se olisi selkeämpi merkki koiralle. Mutta olen erittäin tyytyväinen, sillä damit tulivat jälleen luokse.

Toisena pisteenä oli varikseen tutustuminen. Iitu pelkäsi erittäin paljo, eikä hirveästi halunnut tutustua kyseiseen ihmeelliseen eläimeen. Pienellä kannustuksella kumminkin nuuski. Eli töitä täytyy tehdä, jos jostain saisi variksen siipiä, että voisi damiin niitä teippailla.

Auto matka Lukan kanssa sujui paljon maltillisesti, vierekkäin istuivat! Hienoa!

Testailtiin Canonin 400D jarjestelma kameraa siskoni Heinin miehen kameralla, kylla se tallainen taytyy hankkia!

723423.jpg723426.jpg723427.jpg723431.jpg723433.jpg723447.jpg nain stepataan!