1552679.jpg

Tässäpä ehtii oikeen hyvin kirjoittaa tulevan kevään ja kesän kulkua näin lyhyesti. Tosiaan, tällä hetkellä täällä pohjoisessa, Ylitornion kupeessa olen koulun penkillä, vielä vetämässä viimeisiä tehtäviä, että voidaan sitten vihdoin jäädä koiramaiselle kesälomalle. Viime viikonloppu meni aika rennosti, vaikka me tosiaan vietettiin lauantai tokoilessa, jossa taas ollaan yksi askel enemmän tokokoetta kohti. Ehkä täytyy rakentaa omanlainen tokoeste ja treenata sitä.

Ensi viikonloppu jälleen meidän kohdalla puukattu täyteen, oikeastaan sitä odottaakin, että pääsee koiran kanssa tekemään jotain kivaa, kun täällä pohjoisessa suurin piirtein tulee lenkkeilyttyä ja lähinnä istuessa, kun pitkät ovat päivät. Energia taso erittäin nousee korkealle Perjantai-iltaan mennessä, kun kotia tullaan. Lauantaille meille olisi tiedossa kaksi agilityrataa, täytyy aamulla nousta aikaisin ja lähteä pitkälle verryttelylenkille ja kisapaikalle tulla ajoissa, että ehtii vähän treenata. Alun perin ajattelin, että jos Tiia (tolleri Riinan ohjaaja) ohjaisi Iitun, mutta koska olkapää on erittäin hyvin parantunut tapaturmasta, lähden itse ohjaajamaan. Nollat olisi kiva saavutus, mutta ainakin yritetään saada kummatkin radat ilman hylsyä, vaikka sijoittuen sinne viimeiseksi. Iltapäivällä menen Oulun tollereiden kanssa vetämään verijäljet maastoon, Iitukin saa tälle keväälle jäljestää ensimmäisen jäljen. Olen ilmoittanut Iitun mukaan 15.6 järjestävälle kokeelle, mutta se ei ole varma, olemmeko mahtuneet mukaan. Toivotaan!

Kesällä meillä on vilskettä ja toimintaan, ensi viikolla olisi rokotteiden uusinta, punkkitorjunta ja matolääkkeet. Lähemmin kesäntoimintaa ja tapahtumista niiden lähiaikoina, nyt keskittyen koulutehtäviin sekä ahkeraan viikonloppuun!

Lämpimiä kevätuulia ja kesänalkua, kaikille nelijalkaisille tassukavereille!