10.3, jatkamme tänä lauantaina tuloksia hylkäyksillä. Koira ei yksinkertaisesti toimi, tai ainakaan minä en saa sitä tällä kertaa toimimaan. Ihan selvästi lomanpaikka on tulossa ja toukokuussa taas kisaamassa. Jos näin juoksuta alkavat tässä, voisimme osallistua mejäviikonloppuun.

Mutta sitten tämän päivän kisapäivään, eli kaksi luokkaa. Hyppy & agiluokka. Kuten arvata saattaa, olin jälleen kerran hyvin rataan tutustunut. Hyppy hypyltä ja siitä siltaan onnistui hyvin. Sitten Iitu lähti vauhdikkaasti hyppyyn josta hyppyyn ja renkaan läpi. Sitten pitkä hiljaisuus. Koira ei mennytkään renkaasta suoraan putkeen vaan otti toisen pään. Hylky tuli, mutta jatketaan taas, eli sitten tuli A, josta tiukasti muurille ja takaleikkauksen kautta kepeille. Kepeistä muutamalle hypylle ja maalissa. Yksi virhe ja silti koira kulki niin mahtavasti radalla. No tänään ei tosiaan ollut Iitun päivä, ei väkisin.

Toinen rata oli kivan tiukka, josta hylky tuli selkeästi omasta virheestä. Olisin voinut mennä putken loppuun saakka, mutta tahdoin saada hieman etumatkaa. Sain onneksi Iitun kiinni ja sain melkein vietyä se uudelleen hypylle, mutta vieressä oleva putki jälleen houkutti sen verran, että sinne meni. EI paljon ollut sanomista. Rata jälleen teimme uudestaan, vaikka kovin ei jaksanut suorittaa. Keppien jälkeen hypylle, ja selkeästi näytin seuraavalle hypylle mutta Iitu päätti taas että putkeen. Osaksi oli ihan hyviä suorituksia. Mutta näin tällä kertaan