Tänään sitten olivat viralliset kisat OKK:n haukukeittaalla, mukaan sain otettua Caritan & Pinjan. Aamu oli erittäin kylmä ja tuuli inhottavasti, vaikkakin hyvin pukeutuneena olin, niin kylmä ehti tulla väliajoilla. Maksi luokan ykkösissä oli jälleen mukana n. 20 koirakkoa ja tälläkin kertaa olimme Iitun kanssa melkein viimeisten joukossa. Tuomarina oli Tuomo Pajari, jolla radat oli jälleen erittäin hyvin kivoja.

Ensimmäisellä agiradalla oli mielenkiintoisia pätkiä ja erityisesti vaikeita, kuinka ohjata. Taisin sanoa radan tutumisten aikana, että voi ei, että kuinka tässä meidän kohdalla käy. Ennen radalle pääsyä, Iitu kävi tuttuun tapaan ylikierroksilla, mutta pysyi paikallaan aika hyvinkin. Harmittavia virheitä tuli 3, mutta kirjuri kirjasi vain niistä kaksi, joten virheeksi tuli 10. Nollaa ei tästä radasta kukaan saanut, meidän sijoitus oli sitten neljäs. Hieno sellainen!

Toinen agirata oli kansa mielenkiintoinen ja nolla sansit olisi ollut mahdolliset. Alku meni hyvin, mutta Iitu ei suostunut hyppäämään ollenkaan pituutta, eka virhe (K), tämän jälkeen heti hypyn jälkeen ei mennyt putkeen, taas kielto virhe ja sitten jossain vaiheessa tuli viimeinen kielto ja hylsy. Mutta nopeasti suoritettiin tämäkin rata ja koira teki hienosti työtä! Kiva mielikuva jäi tästä viikonlopusta. Seuraavan kerran kisaamme Juhannuksena KAS kisoissa!