853061.jpg

Huomenna vielä koulun penkille ja perjantaina takaisin, sitten alkaakin 11vk:n loma, tai onhan siellä ainakin yksi leiriohjaus juttu, mitä tietysti innolla odottaa. Ja kaikkea kivaa on tarjolla koko kesäksi, varsinkin touhuamista. Kesän alussa lähdemme tollerileirille, ystävämme Luka-tolleri ei pääsekään mukaan, mutta mökkiin olisi tulossa jälleen kaksi uutta tutustumisen arvoista ystävää. Iitulta jäi viime kesänä tollerileiri, mutta tänä vuonna olemme yhdessä menossa mukaan! Toivottavasti on jälleen ikimuistoinen leiri. Kesän kulku menee omaa tahtia, nyt on vähän kiikunkaakun, kuinka paljon loppujen lopuksi on kilpailuja, mutta ainakin agirotu on yksi, mihin tähtäämme, olemmehan me tollerijoukkueessa. Toivottavasti elokuun puolessa välissä viimeistään on muutto Ylitorniolle, siellä minun ei tarvitse kauaa olla, nimittäin valmistuessani muutan takaisin Oulun korkeudelle!

Siinä olikin lyhyesti koko kesän touhusta, enempää ei tässä vaiheessa kerrokaan, mutta varmasti kesä menee nopeasti jälleen kerran. Sitten tämä päiväseen, mikä hieman kiukuttaa itseäni. Harmillisesti taloudessamme on vain yksi auto ja se haittaa omalla tavalla koko perheen toimintaa, nimittäin kaikilla olisi jotain harrastettavaa. Näinpä jäi tämän päivän kaverikoiravierailu, mikä harmittaa (oikeastaan sen vuoksi saikin tänään vapaaksi koulusta…) ja sitten vielä illalla ei päästy taipparitreeneihin, mikä mua ketkuttaa vielä enemmän. Autoksi ei voi muuttua, mutta treenataan sitten ahkerasti aina väliajalla, toivottavasti ensi maanantaina pääsemme treenaamaan taippariryhmään. Meillä onkin jäänyt jo 4 kertaa käymättä, suurin osa on oikeastaan ollut tämä minun ja ryhmämme kanssa tehty suurempi perhetapahtuma projekti, joka on sitten sekoittanut omia harrastuksia ja vetänyt aikataulua tiukaksi.

Ja mitäs vielä, matikan tehtävät tälle iltaa pitäisi tehdä, huomenna kun pääsen koululle, niin tentti olisi tiedossa. Sitten ainakin tämän vuoden koulutehtävät on tehty ja voi keskittyä ensi lukukauteen. Ei suurempia stressaamisia siltä puolelta. Niin, se minun piti mainita tältä päivältä, että Iitu on tosiaan pienemmällä ruokabudjetilla, tarkoittaen nyt sitä, että saa n. 200g päivässä ruokaa. Ja miksi sitten näin, asia on niin, että kun olen pohjoisessa Iitu saa täällä kotona vähemmän liikuntaa ja yleensä enemmän ruokaa, mutta onneksi perheen ainokaiset pitävät ainakin välillä huolen Iitun liikunnasta. Tuossa tunti sitten Iitu päätti varastella pöydältä juuri paistettua lihaa ja ai että kun niitä menikin monta siivua Iitun suuren vatsaan. Toivottavasti herkuttelu loppuu tähän päivään ;)!