Kisaviikonloppu takana. Hienoja saavutuksia ja ideoita löytyi. Ei kyllä niinkään 44€ mennyt hukkaan, vaikka edes joskus joku tavoitteista onnistuisi. Tällä kertaan en ottanut riskiä, vaan lähdin radalle Iitun kanssa yhtä aikaa ja se oikeastaan oli kaikista paras vaihtoehto ja näin ollen jäin koiran ohjaaminen taakse, koira suoritti itsenäisesti. Myös kokeilin jättää käden pois kepeistä, joka suoritti hyvin, hitsi, olisin huomannut senkin aikaisemmin.

Lauantain tulos oli kaksi hylsyä. No radat menivät vähän miten sattuu, aikamoista tanssittelua ja yhteen ottamista. Mutta ihan hyviä pätkiä tuli, varsinkin kepit. Mutta hylsyt eivät mieltä oikeen nostaneet ollenkaan. Tässä vähän mietin sitä, mitä ihmettä me käydään kisaamassa kun ei minkäänlaista sijoitusta tms. ala tulemaan vaan mennään reilulla kädellä alaspäin.

Sunnuntaina hyppyradalla. Hitsin vaikea. Mietti kyllä kahteen kertaa miten mennään. No yhtä aikaa radalle ja menoksi! Aivan älyttömän hienosti meni. Koira meni siivillä ja yhteystyö toimi. Mutta sitten...toiseksi viimeisellä estellä Iitu jäi kiinni pussiin aika pahastikin. Eikun auttamaan ja maaliin nopeasti. Nolla... mutta hylsy tuli. Vähänkö oli harmitti, taas niin lähellä. Mutta koira teki hienon suorituksen! Rata suoritettiin 37sekuntiin kun ihanne oli 45.

Viimeistä rataa ei edes suoritettu, koska koira oli hölmö heti alussa eikä kuunnellut ollenkaan. Enkä siis lähtenyt juoksemaan rataa ollenkaan.