Olisikohan tämä ensimmäinen kirjoitus ensimmäiselle päivälle? Tätähän se taas sitten alkaapi, huomenna aloitan Iitun kanssa pientä treenausta toko puolella, ensin ne vähiten onnistuvat alokas luokan liikkeet laitetaan kuntoon, joista valitettavasti hyppy jää hallitreeneihin.


Iitun uusi vuosi on ollut aika levoton, nimittäin se alkoi jo heti 27.12, kun raketit tulivat myyntiin. Ulkona olemisesta ei tullut oikeen mitään ja pihaa kauemmas ei voinut lähteä. Sunnuntaina hyppi jo ulkona kohti ulko-ovea. Maanantai oli sitten viimeinen isku, koiran maha on ollut ihan kuralla ja keittiöön teki tekemässä hätä pisuja.

 

Maanantaina koira vietti päivän kotona. Kävimme siinä kello 13–15 välissä metsässä, kaukana keskustasta lenkillä. Tarpeet ehti tehdä, mutta sitten kun kuului pienikin pauke, sai Iitu jalat alleen ja juoksi suoraan autolle. Maanantai Iitu vietti ihmisten läheisyydessä, aina säpsähtäen raketteihin.

 

Tiistaina kävikin jo reippaasti lenkillä eikä välittänyt mistään sen erikoisemmin, mutta sitten ilta pisujen aikaa ei enää ollut kivaa, kun nuorilta löytyi pieniä papatteja (n. 20m koirasta ja isästä). Iitu säikähti niin, että jalat suurin piirtein lähtivät alta ja selkä kyyryssä nopeasti kotia. Toivottavasti tämä nyt loppuu, että saamme hengähtää monesta stressipäivästä!


Viime aikoina ollut niin paljon rahamenoa, mutta nyt vissiin tammikuun aikana olisi tarkoitus viedä Iitun leikkaukseen ja samalla ottaa uudet rokotteet. Sitten meillä onkin ainakin kahden viikon ajan hiljaista menoa, sillä tikit poistetaan sitten vasta. Ja tämän jälkeen varovasti (jos on parantunut hyvin) jatketaan treenausta.

Kisoihin suunataan sitten maaliskuun jälkeen, jos ei nyt jotenkin onnistu leikkaus, niin ihan normaalisti jatketaan tätäkin menoa.

Huomenna päivitän sitten hieman uudemman kuvan etusivulle. Pakkanenkin tuli, että jos huomenna tulisi kohtuullisen hyviä kuvia.