Lämpimät säät sen kun jatkuvat. Tänään olisi otollista, jos pääsimme vaan jollain ihme kyydillä Vepe-treeneihin. Vanhemmat ovat auton kanssa toisella puolella suomea, eikä bussilla huvita lähteä tuhlailemaan. Sen verran kallista ja raskasta homma on, kun joutuu vaihtamaan bussia kahteen kertaan. Täältä Ouluun kestää 30-45minuuttia ja seuraavaa bussia täytyisi odottaa seuraavat puolituntia. Ihmettä odotellaan vielä muutama tunti.

Lauantaina kävimme pyörähtämässä Kiimingin ryhmänäyttelyissä, josta H tulos sitten saatiin. Ihan hyvä arvostelu saimme kumminkin, vaikka meille tuomari oli nihkeä sanoissaan. Hieman enemmän olisin halunnut kuulla tuomarilta. Ja muutenkin aika tiukan oloinen, serttejä ei juuri hirveästi tipahdellut, eikä muutenkaan ERIä. Metsästämme edelleen EH:ta. Katsotaan miten tulevan käy.

Eilen kävimme meidän toiseksi viimeisessä taipparitreeneissä, sillä viimeiselle keskiviikko päivälle ensi pääse. Laitan ensi viikon alusta tavarat kasaan ja matkan kohti pohjoista opiskelua varten. Viikonloput jälleen menevät treenatessa / kisatessa. Ja jossain välissä täytyisi tokoakin tehdä.

Pupujussi sai eilen kyytiä. Silloin vuoden ikäisenä kun käytiin Iitun kanssa taipparitreeneissä, niin kani ei tuottanut pelon aiheita vaan silloin kannettiin oikeen koreasti eteenpäin ja pupu löydettiin. Tässä on vierähtänyt kolme vuotta aikaa, kun viimeksi olimme yhteydessä pupuun. Jäljelle Iitu lähti innokkaasti, hieman eksy mutta sitten taas löysi jäljen päälle. Suureksi osaksi ilmavainulla meni, mutta käytti nenänpäätä myös maatakohti. Hieman kyllä arasteli, mutta jostain koivesta / selästä yritti ottaa kiinni ja jonkun aikaa pitikin, muttei vielä saanut varmuutta kantamiseen. Saimme mukavaa palautetta, sillä mukavasti toi koira yritti parhaansa.

 

Alussa, ennen pupujahtia yritin saada koiran märäksi, mutta ulvominen alkoi taas, joten vesi jäi nyt kuvioista pois.