Tänään piti mennä ystäväni kanssa rannalle, mutta sitä ei sitten oikeen tiennyt, että onko siellä pilvistä, vaikka onko siellä nyt aurinkoista vai tuleeko niskaan vettä. Ei ole vielä tälle kesää ollenkaan uinut. Kesäturkkia ei ehkä tänä vuonna saakaan pois.

Vepetreeneissä oltiin tänä vuonna mukavasti ajoissa. Ihmisiä ei ollut niinkään monta, vaan olimme ensimmäisten joukossa suorittamassa tehtäviä. Ilta oli erityisen kuuma ja kas kummaa, siellä nyt parhaimillaa ukostaa. Voisin laittaa koneen kiinni, mutta kirjoitetaan tämä ensin pois alta.

Ensimmäisenä oli uinti tehtävänä. Eli koira menee veneeseen, josta se sitten käskystä hyppää veteen ja ui rantaan. Hieman alussa pelkäsi, mutta hyppäsi sitten kyytiin. Tässä vaiheessa kävin mielessä, että nyt alkaa se ulina show, mutta ei. Käskystä Iitu hyppäsi veteen ja vauhdikkaasti ui rantaan. Mitä mukavinta, Iitu ei nimittäin lähtenyt karkuun, vaan jäi odottamaan makupalan saantia. Hieno homma!

Toisena oli esineen vietin. Sanotaan, että tämä on vielä miellä hakusessa. Hieman harjoiteltiin maalla, mutta makkarat olivat mielenkiintoisempia. Kaverin kanssa harjoittelemaan, että saadaan tämänkin osa-alue kuntoon!

**

Eilen kävimme Iitun kanssa taipparitreeneissä. Ensimmäisenä oli nouto veneen lähettyviltä. Kyllä Neiti ne kaksi dummyä haki, mutta se että luoksetulo vedestä on aika alkutekijöissä. Koira kävi jälleen kuumana.

Seuraavassa pisteessä oli variksilla oleva hakuruutu. Iitu löysi kaikki neljä pistettä, muttei vielä ottanut variksia suuhun, mutta kävi haistelemassa tarkasti.