Tänään oli ihana olla taas agilityn parissa, sillä meillä oli ohjaaja, jolla oli selvät sävelet tämän päivän aiheesta. Viime kerralla ei mentykään treeneihin, sillä Iitu oli pitänyt hyvän MEJÄ päivän. Mutta takaisin tämän päivän aiheeseen, mukavaa sellaiseen, jossa itsekin sain tuntea hohtoa. On melkein puolivuotta saatu treenata itsenäisesti, eikä se selkeästi kuulu minulle, vaan jonkun pitäisi vieressä sanoa virheitä ja tulevia korjauskohtia.

iu2riwur3.jpg
Ensimmäinen oli: hyppy-hyppy-hyppy-putkeen. Kuten kuvasta näkyy (epämääräinen paint. Malli), haltuun ottamista, ennekuin koira ehtii mennä suoraan hypystä olevaan putken päähän, mikä on muuten mielenkiintoisempi kohta. Muutaman kerran jankkauksen jälkeen Iitukin alkoi tajumaan, että miksi ihmeessä minä juoksen peruuttamalla, vieden putkeen. Lopuksi teimme vielä tästä pitemmän radan. Joka meni sitten lopulta hyvin, vaikka lopussa tuli "unohtiko joku este". Koira menee sen verran nopeaa, ettei tajua seuraavaa estettä. Pitää vain muistaa, että kun koira menee esteelle, niin ei kiidä toiselle esteelle vaan odottaa koiran suorittamista.

 _____

Iitu oli tänään niin innoissaan, ettei millään malttanut tulla vedestä pois. Tuntuu, että kesä on tulossa, sillä uimaan oli pakko päästä ennen treenejä. Iitu ui, ui ja meni uudelleen. Eikä se millään tahtonut autokaan tulla. Sai sitten vesihännän itselleen. Alla on muutamia otoksia uintireissulta.

iitunuinti016.jpg
päivä oli aurinkoinen

iitunuinti023.jpg
keppikin löytyi, vaikka niitä ei ollut ihan jaettavaksi asti.

iitunuinti033.jpg
tahtoo jäädä - ei auton kyytiin!

iitunuinti053.jpg
mutrulli ennen treenejä!