No päätin sitten, että ettemme kisaa enää tänä vuonna, vaan seuraavat kisat menevät helmi/maaliskuulle, näyttää noita ilmaiskisojakin olevan 5kpl J! Mutta voisin näin kirjoittaa hieman tämän vuoden saavuuksia. Kisattua on erittäin ahkerasti, agilityssä on viimeisissä kisoissa jopa saatu tulokset! Ensi vuoden tavoitteet agilitylle tehdä mahdollisemman vähä virheitä ja kerätä nollia, että pääsemme korkamaan ensi vuoden puolella jo kakkosluokkaa. Kisakausi alkaa helmi/maaliskuussa, katsotaan kuin Iitu paranee steleroinista. Samalla otetaan myös rokotukset, että ne sitten ovat ajalleen otettu. Täytyykin muistaa uusia lisenssi.

Kesällä kokeilimme VEPE:ä, ensi kesänä jatketaan harrastusta ja tavoitteena on suorittaa soveltuvuuskoe. Taipparitreeniä emme missään nimessä unohda, nyt se tosiaan koetaan saada enemmän aluilleen. Ensi kesänä taipparit eivät ole tavoite, mutta enemmänkin nouto ja palautus. Ensimmäinen MEJÄ koe olisi tarkoitus ottaa kesällä muutamaan otteeseen, heti kun lumet sulaa, niin harjoittelemaan muutaman kerran ja ennen koetta hieman pitempi jälki.

Ensimmäinen toko startti luultavammin starttaan sitten elokuussa, en tiedä voiko olla aikaisempaa ajankohtaa, mutta ainakin nyt melkein kaikki liikkeet ovat hallinnassa, mutta noutokapula tuottaa välillä vaikeuksia. Haimme viime viikolla ensi vuoden ryhmiin ja nyt sitten olisi aloryhmä toiveena. Innokkaana jatkamme ensi vuoden puolella.

Me vielä haemme Iitulle EH:ta. Maaliskuun alussa olisi ryhmänäyttely Rovaniemellä, jonne ainakin olen menossa. Haluan tietää mitä Hannele Jokisilta sanoo Iitusta, kävihän neiti tämän tuomarin luona ensimmäisenä näyttelykerrallaan. Muutama muukin näyttely on tarkoitus korkata, katsellaan mitä tulee.