10.2, Olen kyllä hankkinut ihan oikean piirustusohjelman, näitä ratojen piirtämiseen, mutta minun kärsivällisyys / taito ei riitä niiden tekemiseen. Ehkä treeniratoja voisin piirrellä mutta näin kisakuulumiset samaan tahtiin kuin edellisetkin. Tänään oltiin kisaamassa Kassin järjestämissä virallisessa agilitykilpailuissa, Oulussa. Luokkana oli ensin agiluokka ja maxi1:set. Emmehän me vielä ole nousseet.

Rata oli aika helppo ja sattumoisin en myöskään muista sitä, sillä rata meni heti alussa täysin penkin alle. Koira hyppäsi ja siitä suoraan aahan ja jätti muurin menemättä. Tässä välissä suoritimme radan miten sattuu, eikä intoa loppuun saakka. Ehkä olisi voinut harkita mennä se, ettei sitten tunnu niin pahalta. Yleensä aina ensimmäisenä hylky tulee, joten nytkin tuli.

Toinen luokka tälle päivälle oli hyppyrata; hyppy – hyppy – hyppy – putki – hyppy – putki – rengas – hyppy – hyppy- hyppy – pituus – putki – hyppy – kepit – putki – muuri – hyppy . Alku meni loistavasti, taisi tosin yksi puomi tuli alas. Loistavasti mentiin, Iitu meni mainiosti ja omistaja tökkäili omiaan askeliaan. Koira kuunteli. Kepeissä yksi kielto ja lopussa olevassa hypyssä yksi kielto, eli 15 virhepistettä ja sijalle 8. Viimeinen, muttei hylsyä. Onnellinen kyllä. Huomenna sitten paremmin, sillä on kaksi agilityluokkaa!