Puolilta päiviltä suunnattiin Iitun kanssa Hennan ja Minnan luokse, jossa Henna otti Iitun kanssa ravitreenejä. Monta kierrosta edestakaisin sitä mentiinkin ja pikkuhiljaa alkoi Iitulle tulla sopivammat askeleet ja peitsaaminen jäi pois. Työtä toi Iitu kyllä laittaa tekemään. Seisominenkin onnistuu neidiltä, totta kai kun nakkeja tarjolla ;).

Käytiin sitten katsomassa lähimmät metsät ja ottamassa valmiiksi nelivuotiskuvat, tosin kuvat otettu Minnan & Henna kameralla, että kaipa me ensi viikon perjantaiksi joku saadaan laitettu sisälle. Oman kameran säädöt ollut kunnossa, vaikka ihan hyvää jälkeä sai ravitreenistä.

Agilityssä meillä ei ollut taaskaan ohjaajaa ja harjoiteltiin jotain yksittäisiä. Treenailin Iitun kanssa ohjauksia, kuinka viedä toiselle esteelle. Myös kontakti harjoituksia tehtiin. Neiti kävi vain sen verran kuumana, ettei jaksanut kovinkaan keskittyä ja mielellään juoksi muiden luokse. Jotain saimme, mutta olisi nyt kiva, jos joku meidän ryhmää ohjaisi. Tässä nyt tuntuu, ettei pääse juuri mitenkään eteenpäin, toivottavasti seuraavalla kaudella on mahdollisuutta päästä toisenlaiseen ryhmään. Ensi viikonloppuna meillä on OKK järjestämät kisat ja aika paljon näytti olevan osallistujia tulossa, kaikki neljä luokkaa on kyseessä. Toivottavasti edes yksi sijoitus tai ainakin ei hylsyä nappaisi.

Lauantaina tuli viestiä, että olemme Iitun kanssa AGIROTU 2007 maxi joukkueessa, joka pidetään 8.7 Vyörillä. Joukkueessa mukana ovat myös; Nita, Nasta, Ruska ja näiden ohjaajat. Aikaa on ja tuohon mennessä tulee jonkin verran kisoja.

iituntrreenja001.jpgiituntrreenja002.jpg

iituntrreenja006.jpgiituntrreenja007.jpg

iituntrreenja008.jpgiituntrreenja009.jpg

iituntrreenja010.jpgiituntrreenja012.jpg

iituntrreenja014.jpgiituntrreenja015.jpg

iituntrreenja023.jpg