Mietittiin aika kauankin, mitä tehtäisiin tänään. Äiti sitten keksi, että lähdetään tuonne Virpienniemen/Isoniemen suuntaan ja annetaan koira nauttia vapaana olemisesta. Mukaan lähti Iitun virallisissa pareissa lukeva omistaja Hanna (siskoni).

Ensin kävimme Hiekkakuopilla, jossa Iitu päästi ensimmäiset spurtti juoksunsa, hän ei olekaan vähään aikaa saanut olla vapaan. Muutaman damin heitto ja luoksetuloa otettiin, jotka tulivat aika vaisusti takaisin. Damin hakemiseen Iitulla oli todellakin intoa ja äiti yritti tätä puolta metsässä, kun minä toimin valokuvaajan puolella.  

Koska hiekkakuopilla tuuli niin pirullisesti, lähdimme metsään, jossa olikin sitten paljon rauhallisempaa ja mukavampaa, paitsi mitä nyt jotkut nuoret rällästi noilla mopoilla – mutta se ei tuntunut kovin meitä häiritsevän.

Kävimme kävelemässä sitten hieman eteenpäin, Iitu oli tietysti tohkeissaan ja meni edellä, välillä näytti siltä, että kyseli, minne päin olemme menossa. Olipa se ihana katsoa, kun koirankin nauttii!

Huomenna lähdemme jälleen ja voi olla että Iitu saa käydä tutustumassa hevosiin toistamiseen, viimeksi pentuna ollut tallilla.662817.jpg662818.jpg
Hiekkakuopilla vauhtia Iitulla oli reippaasti, mutta välissä kyllä maltoi hieman poserella.

662819.jpg662820.jpg
Vaikka valokuvausta harrastaisikin, yrittäpä ottaa tollerista onnistunut vauhtikuva, ainakin itseleni tuotti tälläisiä kuvasatoja joka toinen, onnistui väliin mutta Iitu meikäläiselle liian nopea: kamera liian hidas. Olenkin ostamassa Canon S5:sta syksyllä. Toisessa kuvassa minä ja Iitu, jollla on selkeästi jotain muuta mielenkiintoista.

662821.jpg  662823.jpg
Damin tuontia hiekka kuin metsäpolulla. Välillä vauhti oli niin hurjaa, että kameran kanssa oli vaikeuksia, mutta hiekkakuopalla Iitu oli hieman rauhallisempi.

662822.jpg662825.jpg
Tässä dami tuonti lähti täysin päin vastaiseen suuntaan.. Petraamista petraamista on meillä ihan tarpeeksi. Lentoon lähdössä - ihan varmasti lentoon lähdössä!

662827.jpg662829.jpg
Hanna heitti kepin, vauhdikas haku. Tuloksena oli metrin pituinen keppi, eikä mikään pikkukeppi. Naurussa oli kyllä pidättämistä. Iitu lokoillee sammaleiden päällä.

662830.jpg
Ennen kotiin lähtöä väsynyt tolleri.