Tänään sitten tokoiltiin oikeen ahkerasti, olemmehan nyt oikeen kunnolla treenattu itsenäisesti vierellä kävelemistä, nimenomaan hihnan kanssa. Treenit aloiteltiin esteiden siirtelyllä, ennen ohjaajan tuloa.

Luokse päästävyys ja perusasento: Iitu pitää tiukkaa katsekontaktia ja eikä välitä juuri, että joku vieras tulee silittämään. Hyvin antaa ja häntäkin taito hieman heilua. Perusasento hyvässä jamassa, mutta vielä koira hieman hyppii ja istuu vinottain. Treeniä, treeniä.

Paikalla makuu: Paikalla makaaminen rivissä, lähekkäin muita koiria. Iitu jälleen keskittyi täysin katsekontaktiin eikä välittänyt muista kavereista ympärillä. Minuutti jaksettiin olla paikallaan, se kun oli harjoitus aika.

Vierellä käveleminen hihnan kanssa: SE SUJUU! Aivan loistavaa menoa, uskomatonta mutta tehotreeni kyllä tehoaa ja tietysti oma uskominen siihen, että Iitusta tulee loisto tokokoira.

Vielä hieman hypättiin ja pidettiin katsekontaktia edelleen. Leikittiinkin ahkerasti ja ohjaajaltakin lähti enemmän kannustusääniä (tarkoitan itseäni ;)!)