<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tänään taas olimme agilityn vauhdissa, kun torstai on tämä vakio päivä. Tänään oli kyllä mielenkiintoinen rata: hyppy-hyppy-hyppy-hyppy-putki-hyppy-putki-hyppy-kepit. Koira kävi aluksi aika paljon kierroksilla, sillä ei pääsyt ensimmäisenä radalle eikä pitänyt siitä että joutui odottamaan. Lopulta vein Iitun ulos ja sain rauhassa katsoa muiden tulokset.

 

Vihdoin ja viimein oli meidän vuoro. Ensin koira istumaan omalle paikalle ja alkua reilattiin pariin kertaa koska koira juoksi koko ajan kierroksilla eikä näyttävää tulosta tullut. Lopulta pääsimme vauhtiin. Lopussa on hyppy-putki-hyppy kohta, jota ei esiinny ykkösluokissa vaan oli vähä vaativampi ja tätä jäimmekin jankamaan, lopulta se lähti onneksi sujumaan. Sitten kepeille itse yllätyin että jätin käden pois ja koira meni niinkui ne pitääkin mennä. Tosin toisella kierroksella se katseli ylös ja törmäili keppeihin. Pitää muistaa laittaa käsi alas :D.  

 

Lopuksi kokeilimme yksittäin vielä hihnassa A:ta joka alkaa sujua jo niin kuin alussa onkin sujunut. Ehkä itse en ollut ihan mukana tässä treeni kerralla – paha päivä. Mutta aina ei voi ”loistaa”.