Eilen ehdin mennä sen verran aikain nukkumaan, etten sitten jaksanut enää kirjoittaa vene-treeneistämme. Nyt on oiva tilaisuus siihen, ennekuin taas jälleen unohdan muuta touhutessa. Tämä on toinen treeni kerta tälle kesälle. Omat menot hieman häiritsevät ja kuin myös yksi auto taloudessa.

Tulimme jälleen myöhässä, kun tulomatkalla oli ongelmia kuka olisi kuskina. Vielä kaikenlisäksi kun saavuimme perille, en ehtinyt kuin hieman avata takaluukkua, niin arvatkaa kuka ensimmäisenä syöksyi veteen? No ei tarvitse arvata, sillä sellainen punainen viiva vain kävi kun huomasin jonkun makaavan vedessä ja odottaen että heitän jotain. Otin tavarat ja lähdin juoksemaan päin vastaiseen suuntaan, että saan neidin kiinni.

Aurinkoinen ja lämmin sää houkutteli varmaan monta aloittelijaa mukaan. Tällä kertaa meitä oli 16. Olin numerolla 15. Saatiin odottaa sitten aikalailla vuoroamme. Tällä ajalla tein iitulle hieman tokoliikeitä, kuten hihnassa kävelyä, joka muuten jo toimii iitulta. Paikalla oloa, n. 3min ja kauko-ohjauksella maasta seisomaan, hieman vain hakusessa tämä homma mutta alkaa jo sujua.

* Veneen hakeminen
Ensimmäisellä kerralla kun olimme, Iitu pelkäsi hieman kumivenettä. Veneistä Iitu ei ole koskaan oikeen tykännyt. Tällä kertaa kumminkin dami oli mielenkiintoisempi eikä pelännyt. Aluksi yritimme houkutella paksulla köydellä, mutta se pelotti hieman. Ensin vene lähti vähän matkan päästä rannasta ja damia heilutettiin. Iitu lähti reippaasti uimaan ja otti damin suuhun, jonka perässä oli köysi ja neiti veti veneen rantaan. Kaksi muuta kertaa tehtiin pitemmältä matkalta ja Iitu toi ahkerasti ja veneen rantaan. Kyydissä oli kaksi aikuista ihmistä. Tämä oli vasta ensimmäinen kerta, erityisen hyvin meni!

* Hukkuvan pelastaminen
Ensimmäisellä kerralla Iitu hieman aristeli kummalliseen pukuun somistuvaa miestä jonka piti hakea vedestä damin avulla. Aika mielenkiintoista tällä kertaa ja Iitu ei meinannut lähteä toimimaan mutta lopulta pikkuisen matkan toi hukkuvaa rantaan.

Riittävän hyvä ja touhukas ilta. Ensi tiistaina jälleen vepeillään.