Otsikko ei kuvaa juuri ollenkaan meidän agilitytreenejä, mutta otetaan tällainen kevennys ennen varsinaista tekstiä! Kävimme Iitun kanssa linnanmaalla match show:ssa. Iitun pariksi tuli kultainennoutaja ja tuomari katsoi pitkään, saimme lopulta sinisen nauhan mutta kuulemma olimme aika tasaiset ja kummatkin osasivat esiintyä. Ryhmäkehässä Iitu enää ollut maltillisesti, mutta sijoituimme hienosti 5:seksi. Ruusukkeista emme päässeet mittelöimään, mutta makupalat olivat oiva herkku!

 

926852.jpg

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tuollainen kiva rata pätkä oli meillä. Iitu lähti kolmanneksi, tai aluksi olisi ollut toisena, mutta kävi niin ylikierroksilla, että joudun viemään jäähylle. Tällä kertaa Iitu ei lähtenyt karkuun vaan käytin viimeisetkin äänivarani siihen, että koira pysyy paikallaan. Siinä olikin oivallinen suora, jossa koira pääsee vauhtiin. Okseri vielä ennen putkea, mutta se ei näyttänyt tuovan Iitulle minkäänlaista ongelmaa. Ongelma lähinnä tuli siinä vaiheessa, kun juostiin putkeen ja minun piti ottaa hypyltä puomille.

 

Korjattiin aika useasti, kunnes sitten pystyttiin jatkamaa puomille. Iitu meni oikeen nätisti loppuun saakka ja saikin palkan lopuksi. Hypystä keinuun ja ryminällä tultiin alas. Mentiin toiseen kertaa ja tällä kertaa hieman hitaammin. Renkaasta suoraan kepeille, joissa meni makeasti ja vielä ensimmäinen hyppy viimeiseksi hypyksi. Hyviä kohtia oli mm. tuo puomi.

 

926849.jpg

Sitten tämä toinen näyttää ihan samalainen kuin edellinen, mutta tässä onkin pikku ”kevennys” lopuksi. Kepeistä hyppyyn, josta putkeen ja pitkä suora kaikki neljä hyppyä. Ne menivät täydellisesti Iitulta, vain omistajalta meinaisi lähteä niin ääni kuin kunto!

 

ajatuksia seuraaville kerroille:

* ääntä, ääntä ja ääntä. Nyt meni jo paremmin sen vuoksi

* kontakteja harjoitella yksittäin tai muutaman esteen verran.