723423.jpg

Tämä viikonloppu ei mennyt ihan niin kuin kuvittelimme, olin ilmoittanut Iitun PK-jälki koulutukseen, jota tietysti odoteltiin innokkaan, mutta pienien matkustusongelmien vuoksi täytyi jättää väliin. Harmittaa suunnattomasti ja tässä taas nähdään kuinka tärkeä kulkupeli se auto olisi. Viikonloppu on muutenkin mennyt aika löysin ottein, mitään suurempia juttua ei Iitun kanssa ole päästy tekemään, nimittäin olen nyt saanut kivan flunssan, nenäliinat ja teekannu saa kyyti vähän väliä. Olisi vaan mukavaa olla näissä kesäsäissä ulkona, mutta olo ei anna oikeen periksi.

 

Keskiviikkona olisi myös tokokoe, sinne oli tarkoitus osallistua Iitun kanssa alokas luokkaan, mutta koska meillä meni loppu keväästä treenit ei niin putkeen, eikä hyppyä ole juuri päästy treenaamaan (muiden liikkeiden osalta varmaan olisimme valmiit), joten ensimmäinen koe siirtyy syyskuun puoleen väliin saakka. Ensi viikolla matkustamme Iitun kanssa Lietoon agilitykoulutukseen.

Sen jälkeen alkaakin jälleen yhteistreenit, Iitu on ilmoitettu Active dog jatko3-kurssille. Toivottavasti saamme jotain irti ja päästäisiin agilityssä tavoitteiden mukaisesti eteenpäin.

 

Tässä on viime aikoina tullut lisää asioita, mm. toimin p-p piirin ry. nuorisojaoston pj. tehtävissä, mukavalta kuulostaa ja näyttää. Sopivaa asuntoa ei löytynyt Ylitorniolta, joten Oulun korkeudelle jäädään, se vaan on sitä että matkustetaan joka viikko edes takas. Kyllä se melkein meneekin, viimeinen vuosi. Täytyykin ottaa nyt loppukiri ennen koulun alkua, en ole vielä jaksanut tehdään mitään rästitehtävää.. kirjoittamista tarkoitan. Ei kesällä kuulukaan ;)!