Lyhyinen katsaus taaksepäin, sillä Kesä taitaa olla ohitse hieman jo kylmempien säiden ansiosta ja alkaa muutenkin katsoa kohti talvea. Kesä meni ja hurahti ohitse, vaikka tänä vuonna oli huomattavasti sateisempaa. Se ei meidän rytmiä mitenkään haitannut, ei ainakaan treeni eikä kisarintamalla.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Taipparitreeneissä sujui lennokkaasti, uusia puolia löytyi ja saimme lisää vinkkiä harjoituksiin. Vesitreeniä lisää, erinomaiten malttitreeniä. Kun Iitu näkee veden, niin sitten mennään eikä meinata odottaa. Iitu onkin muutaman kerran kastellut minut, vieden mukaan veteen. Lopussa variskaan ei enää ollut pelottava asia vaan sitäkin pystyi hieman enemmän ottamaan. Kani tuotti hieman pelokkuutta, mutta aina välillä otti sen suuhunsa. Dameilla tehdyt hakuruudut alkaa olla meidän kohdalla hyvin hallussa, Iitu on jopa tuonut damit suoraan ohjaajan luokse, eikä jättänyt niitä monien metrien päähän. Taipparitreeniä jatketaan varmaan ensi vuoden puolella, jos vain en nyt sitten lähde englantiin.

 

Vepessä ehdimme olla vain muutaman kerran, harmitti kyllä, ettei millään meinannut päästä mukaan. Iitulla on kaikki muut liikkeet hallussa paitsi esineen vienti. On harjoiteltu maalla tätä, mutta ei vielä niin hallussa. Jos ensi kesänä saadaan liikkeet haltuun, mennään soveltuvuuskokeeseen.

 

Agilityrintamalla kuuluu hyvää: hylsyjä tullut ansiosti tänä kesänä. Kiva on ollut kumminkin reissata ja kisata myös uusissa ympäristöissä. Itse asiassa oikeastaan vain kisat ovat opettaneet ja olen löytänyt uusia tekniikoita. Hyvään suuntaan mennään!

 

Nyt vain keskitymme tokoon ja agilityyn. Muutamat verijäljet varmaan vedetään maastoon. Kisoja on tulossa ja ehkä yksi ryhmänäyttely, jos vain saan yöpaikan Tampereelta.

853061.jpg