Bussimatkat käyvät reippaasti, ne ovat erittäin jännittäviä ja aina tulee jotain uutta. Pitkä kouluviikko takana, joten lähdin lenkille Martinniemeen (n. 6km pohjoiseen päin) ystäväni Maijan ja tämän perheen koiran Ringon luokse. Kävimme reippaan pitkän lenkin (reilun tunnin).

Ringo on pian 11-vuotias berninpaimenkoira, oikeen mukava uros ja reippaan oloinen. Siinä ne kaksi mennä tallustivat yhdessä. Otimme Iitulle loppuun hieman ilman hihnaa kävelemistä, joka meni todella hyvin. Arvatkaa kuka kaveri tuli meidän perässämme? :D

Iitu löysi lenkin aikana jotain erittäin mielenkiintoista metsän kätköistä, erittäin sellaista joka haisi pahalle, aivan hirveälle! Haju oli kuin mädäntyneen kalan tai vielä pahempaa. Aivan hirveätä. Kaverilla sain pestä koirani, ennekuin hyppäsin bussiin, jotta pääsemme kotia. Kiva Iitu taas jälleen kerran!

Bussissa jälleen saimme kehuja hienosta huomioliivistä, joka näkyi hyvin. Kuski myös katseli koiraa sen näköisenä, että olisi maksun paikka mutta päätti sitten että kaunis koira pääsee ilmaiseksi. Se oli hyvä juttu meikäläiselle.  

Huomenna on Rauno Virran koulutusviikonloppu, tehoa agilityyn. Toivottavasti saadaan paljon vinkkejä. Illalla menen sitten luennolle ruokinnasta. Tässä alankin miettimään uutta ruokintaa iitulle, kun neiti on laihtunut jo tarvitsemansa määrän. Ei liikaa siis olisi tarkoitus.



652250.jpg vielä Ringosta kuva (otettu kesällä 2007).