1358868.jpg

Eilen tokotreenit jäivät väliin, koska kyytiä ei ollut eikä ollut sitten intoa lähteä bussilla kulkemaan ensin keskustaan ja sieltä sitten vielä Kuivasjärvelle. Olemmekin nyt hiihtolomana aikana treenanneet todella paljon Iitun kanssa tulevan mölliluokan liikkeitä, jotka sitten käytiin tänään testaamassa. Sen vuoksi ei hirveästi jääty paitsi mistään, tietääkseni. Tänään osallistuimme OKK:n järjestämään seuracup mölliluokkaan. Muutaman viikon mietin osallistunko ollenkaan, mutta suurin osa liikkeistä alkaa alokas luokassa olla hyvässä suunnassa. niimpä ilmoittauduin mukaan.

Luoksepäästävyys: tästä saimme hienon kympin (10), hienosti Iitu oli sivulla ja häntä vispasi. Ei minkäänlaista ongelmaa.

Paikallaolo: no, ensiksi Iitu oli ihan ihmeissään kun ihmisiä oli ympärillä eikä oikeen tuttuja. Alussa Iitu myös piipatti aika reippaasti. Ensimmäisestä käskystä ei juuri maahan mennyt ja toisella pitkällä maahan käskyllä vasta suostui. Paikalla ollessa Iitu piti tiukkaa katsekontaktia, mutta sitten taas pisteet tippuivat, kun Iitu päätti nousta pystyyn enneaikojaan. Tästä lopputulos oli.

Seuraaminen kytkettynä: hieman haahuilua, mutta muuten reippaasti meni ja hyvällä katsekontaktilla. Täyskäännöksessä hieman hihna kiristyi ja itse ennakoin paljon käännöksiä. Tästä kumminkin tuli 10.

Liikkeestä maahanmeno: ”kyllä se on onnistunut tällä viikolla itsenäisesti”.. No Iitu päätti seurata melkein loppuun asti ja sitten kolmannesta käskystä meni maahan. Ja ehkä en ollut liian topakka. Tästä saimme 5.

Luoksetulo: Hyvin malttoi odottaa ja reippaassa vauhdissa sivulle, tuomarilla ei ollut muuta sanottavaa ja numeroksi saimme 10:n.

Kokonaisvaikutus: , puolipisteitä tippui muutamista liikkeistä, mutta muuten yhteistyö toimii hyvin ja koira osallistuu innokkaasti mukaan.

Pisteet 102/120p. Eli hyvin meni ensimmäiseksi mölliksi! Treenaillaan liikkeitä ja katsotaan milloin osallistutaan jälleen, tästä lajista on innostunut enemmän ja enemmän!