Viikonlopun hellesäästä, sää on selkeästi viilentymässä. Illalla sai olla takki päällä, kun lähdimme lenkille + kuntoradan parkkipaikalle tekemään alokas liikkeitä. Iitukin jaksaa touhuta, vaikka juoksut haittaavat hieman menoa. Huomasi kyllä, että koira oli tällä kertaa innokkaana ja parkkipaikalla vaan meno tuntui lähtevän kädestä. Treenasimme puolen tunnin ajan muutamia kohtia.

Vierellä käveleminen narun ja ilman narua (tai naru kulki perässä...). Jälkimmäinen toimii jo neidiltä erittäin hienosti. Narun kanssa käveleminen vaatii jo hieman hiontaa, mutta tässä on kesällä oikeen hyvin aikaa.

Paikalla olemista on pidennetty, nyt melkein viiden minuutin ajan Iitu jaksaa reippaasti olla paikallaan. Välillä kyllä viereisen lammikon linnut kiinnostivat, mutta jaksoi taas keskittyä aiheeseen. Luokse tulo, josta sitten vierelle, vierelle tuleminen on kyllä vielä hieman hyppimistä, mutta erittäin mallikkaasti minulle.

Liikkeestä seisonta onnistuu kuin osittain myös liikkeestä makuulle. Jälkimmäistä jälleen joudumme hiomaan paljonkin, jälleen voisi tokoilla parin päivän jälkeen.

Otin muutaman kuvan Iitusta paikalla olossa ja luokse tulosta. Myös treenin jälkeen muutaman kuvan.

656088.jpgErittäin hyvä paikalla olo, välillä vain katse karkasi lähempää olevaan lampeen.

656089.jpgLentävät korvat


656090.jpgLinsiludemme, Iitu


656091.jpg