18.2, Tänään on lenkkeilty ja urheiltu oikeen olan takaan. Sää oli aurinkoinen ja pakkasta vajaa kymmenen, mutta kylmä viima teki siitä kylmemmän. Tollerilenkille lähdimme tänään täysin mielin ja Iitukin näytti nauttivan. Viimeksi syksyllä olimme mukana. Kamera sattui mukaan, mutta oli vaan sellainen olo, ettei kameran kanssa tulisi mitään.

Otimme Iitun kanssa damin kanssa treenausta, joka suju ihan hyvin. Enemmän vain treenailua tämän vuoksi, jos kesällä yhtään kiinnostaa taipparit, vaikka vähä niiden vuoksi pelkään, kuinka käy! Iltapäivällä olimme ystävän luona ja kuljimme sieltä bussilla treeneihin. Iitu onkin saanut maistiaisia ihan kunnolla, joten eipä tämäkään komistus pelottanut.

Rata1.gif

Nyt opin tämän ohjelman piirroksenkin, mutta täytyy muistaa, että POHJA ON ULKOMUISTISTA PIIRETTY, ELI EI OIKELLA MITTASUHTEILLA! Tulimme sen verran ajoissa, että otin kuvia Iitusta ja lenkkeilimme ahkerasti. Kädet tosin meinasi jäätyä taas kertalleen, ovatkin vielä kohmeissa. Treeneissä ei ollutkaan kuin minun lisäksi toinen tolleri ja kaksi muuta koiraa. Ohjaajia ei tällä kertaa. Olisi mukava, vaikka niitä kiertäviä kävisi, niin kävisi myös. Teimme omanlaisen radan joka on alla. Iitu ei kovin ollut mukana ja tuli pieniä virheitä. Kontakteille kyllä pysähtyi heti. Teimme radan kahteen kerta ja toinen kerta meni reilusti paremmin, mitä jäi pussiin kiinni, mutta kammo tuntu jäävän, mutta nopeasti saatiin pois.