Juuri kun olen pääsyt viime aikoina nauttimaan meidän loistokkaasta toko vauhdista, niin nyt tulee reippaasti takapakkia. Perusasennot tms. osa liikkeet ovat hyvällä mallilla, mutta vierellä käveleminen hihnan kanssa tuottaa suuria ongelmia.

  1. hihna häiritsee paljon ja saa Iitun kulkemaan kauempaa kuin normaalisti.
  2. Iitu keskittyy turhan paljon makupalaan ja näykkii.

Hyppy lienee myös hieman ongelma, koska Iitu päätti ajatella "jee esteitä, ihanaa" ja kävi jo ajattelusta kierroksilla. Ulinaa, vallattoman hankala yhteistyö ja pähkäily olivat tämän päivän sana. Iitu yritti tarjoilla makoilua, kaikkia mahdollista, että saisi hypätä tuon ihanan esteen ylin. Teimme muutaman kierroksen ja kokeilimme perusasennosta hyppy lähetystä, mutta yli kierrokset voittivat tällä kertaa paikalla olemisen. Viimeinen päätyimme kivassa tahdissa, kontaktin pitäessä hypätä esteen, joka onnistui.

Nyt todellakin ahkeraa treenaamista kotioloissa ja keksiä vierellä kävelemiseen jotain vippakosteja, koska muuten meidän kisahaaveet ovat kyllä todella ojassa. Tänään ei ole muutenkaan ollut loistokas päivä, koska lähdin suoraan treeneistä ratsastamaan. Ensiksi mulla ei ollut hevosta ja toiseksi kun sain niin, vanha herra päätti tempuilla laukan tahtiin, ettei tullut yhtikäs mitään. Toiseksi olen kärsinyt migreenin oireilusta… mutta toivoa saa että huomenna agitreenit sujuisivat mallikkaasti.