Toukuun viimeinen päivä menossa parhaimmillaan iltaan kohden. Kirjoittelen nyt tähän hieman tulevan kesän suunnitelmia ja tavoitteita. Yritän myös visertää tulevasta syksystä, vaikka siihen on vielä aikaa.

Koulu loppu meikäläiseltä ja lomaa antoisat 2½kk, vaikka edes kuukauden olisin halunnut tehdä töitä, mutta eipä tällä kertaa tullut alleni. Ensi vuonna yrittää uudestaan ja leirikin pitäisi suorittaa. Siispä tämä kesä on panostettu koiraan ja omaan kunnon kohentamiseen, mihinkäs muuhun.

Ilmoitin juuri Iitun tokokurssille, ehkä kavereiden ja ohjaajien innostukset saisivat minut uudestaan syttymään lajiin. Iitulla onkin alkeet liikkeistä kunnossa ja nyt panostamme mahdollisuuden kisaamiseen. Kesällä treenaillaan jonkin verran, katsotaan jos saataisiin kokoon porukalla treenaamista.

Kesäkuun toinen viikonloppu, silloin matkustamme Iitun & Pinja-tollerin ja tämän emännän kanssa tollerileirille Himokselle. Viikonloppua odotellessa, varmasti jälleen mukava kokemus! Juna ei varmaan enää ole niin kummallinen asia kuin viime vuonna.

Kisoja Iitulla on ihan riittämiin, mm. juhannuskisat Rokualla, heinäkuun alussa on AGIROTU joukkue kisa Vyörissä ja seuraavana viikonloppuna majailemme Kokkolassa kisaamassa. Kesällä on myös muutama näyttely mielessä. Elokuun vielä kisaamme, mutta sitten iitu jää pienelle lomalle mahdollisesti.

Agilityssä kesällä on tavoitteena nousta 2 luokkaan, sillä meidän mahtava meriitti on tällä kertaa 16 HYLSYÄ! pikainen muutos ohjaukseen ja itsenäistä treenailua. Samalla myös aloitamme juoksutreenit, eli menokas tuleva kesä on tulossa!