Eilen tuli ensilumi, mutta nyt ulkona loskapaska keli.

Kävimme tänään Linnanmaalla aussietapaamisessa, paikalla oli Poju, Nelli ja Jero(?) sekarotuinen. Ehkä tämä ikävä sää sai ihmiset muuttamaan mielensä, pakko myöntää että inhottavan kylmässä vesisateessa ei ole kiva treenailla, mutta monenmoiseen säähän tulee uskaltautua.

Otimme rivissä paikalla oloa, olin myös selin, eli tein noin muutaman minuutin pätkiä. Hienosti tyttö jaksoi keskittyä. Myös hieman otettiin vierellä kävelemistä hihnan kanssa, jo vain nyt alkaa sujua!

**

Eilen olimme KASsin epävirallisissa kisoissa, treenimielessä kun on nämä treenikerrat jäänyt erittäin vähäiseksi. Mölliluokka meni kivasti, Iitu lähti käskystä ja irtosi esteille hyvin. Maksi1 luokassa Iitu karkasi ja joudumme hieman hartaasti odottamaan lähtöjä uusiksi, kepit menivät hyvin. Osallistuimme sitten ihan vitsillä maksien 2-3 luokkaa, alussa jo rataa kävellessäni mietin, että onneksi emme ole vielä siellä kakkosissa! Rata oli mielenkiintoinen ja todellakin sai tehdä töitä koiran kanssa. Mieluusti tälläisiä treenaisin enemmänkin!