Eilen ehdin kisojen jälkeen viettää vajaa tunnin kotona, kun sitten piti lähteä Alakylään vetämään verijäljet Oulun tollereiden kanssa. Mukavahan päivä tuo oli, vaikka kisajännityksestä ja paineesta väsy ottikin koville.

Aikainen herätys oli tälle päivääkin, kun jouduttiin ensin Iitun kanssa matkustamaan Kiviniemeen saakka, josta sitten päästiin Lukan & Soilen kyydillä samaan paikkaan, missä eilen niitä jälkiä tehtiin. Kiitoksia kyydistä, vielä tätäkin kautta!

Vielä näytti aamulla epävarmuus, lähdenkö ollenkaan mejäilemään, olen nimittäin kärsinyt kaksi kertaa tällä viikolla migreeni kohtauksista ja näyttäisi jälleen saavani tänään myös kolmannen. Lääkkeet on pistetty poskeen, mutta katsotaan mitä tulee.

Iitu joutui odottamaan jonkun aikaa, ennen kuin lähti omalle jäljelle. Iitun jälki oli tällä kertaa pitempi kuin viimeksi (300m). Iitu lähti reippaasti ja aika varmalla eteenpäin. Nyt ei ollut niinkään paljon kiertelyä/kaartelua, mitä ennen Iitun on tehnyt. Aika suoraa mentiin ja vauhdikkaasti.

Tuore heinä meinasi puolessa välissä kiinnostaa enemmän kuin jälki, mutta sitten taas jatkettiin kaadolle saakka. Kanin nahka ei tällä kertaa innostanut, mutta näytti löytäneensä, siten kun vein Iitun takas päädylle.

Hienosti aloitettiin tämä kausi, kohti kesään kokeita sitten.. muutamiin on tälle vuodelle osallistuttu, katsotaan mahdutaanko mihinkään.