Tänään olisi ollut tolleritapaaminen Oulussa, mutta en saanut pestattua ketään kuskiksi, vaan joudun jättämään jälleen kerran lähdön väliin. Autoilun makuun ei ole vielä päästy, eikä varsinkaan siihen, että yksin ajaisin. Täytyy vain rohkaistua ja treenata enemmän. Kyllä huomaa, että tämä vaikuttaa paljon siihen, pääseekö mihinkään. Koiraharrastuksessa kun auto on melko pakollinen kapine.

Tohinaa on tälle päivälle suotu, sillä kävimme tutustumassa Haukiputaalla olevaan Active Dog-hallin avajaisissa. Kaikenlisäksi paikan päällä oli match show. Odotus oli pitkä ja ilma oli hautuva, vastahan tossa ukkonenkin jyrähteli. Näyttelyissä Iitu meni pieniin koiriin, ja olimme viimeiset. Parina meillä oli mäyräkoira (pk) ja villakoira (?). Iitun juoksu meni aikalailla temppuiluksi, mutta seisoi oikeen nätisti ja antoi tuomarin silitellä. Ensimmäistä kertaa Iitu sai punaisen nauhan, mutta ei sijoittunut sitten sen jälkeen. Tuomari sanoi, että koira osaa tämän lajin ;).

Illalla kävimme myös uimassa, damin kanssa mentiin, muttei mitenkään lajiharjoitteluja vedetty. Ei ollut intoa, olen saanutkin tämän päivän kärsiä pääkivussa.