On totaalisesti jäänyt kirjoittamatta viikonlopun tapahtumista päiväkirjaan. Sanotaanko, että viimeinen rutistus koulunpenkillä tenttien sunmuun tehtävien parissa ja sitten alkaakin koiramainen 2½kk loma! Hieno homma. Iitun kanssa käydään kisaamassa agilityssä ja tollerileiriltäkin meidät voi nähdä!


Viime viikonloppuna olimme Oulun tollereiden järjestämällä treeniviikonlopussa. Iitun kanssa osallistuin mejään. Muuta emme ottaneet, vaikka hieman kiinnostikin nomepuoli kesän taipparitreeniä varten! Lauantaina kävin vetämässä muutaman jäljen ja lauantainan oltiin Iitun kanssa reippaasti mukana.

 

Iitu sai mennä ensimmäisenä omalle jäljelleen. Malttamaton, omistajakin upposi melkein polvia myöten ojaan. Olisi sittenkin pitänyt ottaa kumpparit, vaikka ei ne ole sen yhtään pitemmät kuin vaelluskengätkään. Alku lähdössä Iitu hieman haisteli, mutta lähti tällä kertaa erittäin nopeasti vauhtiin. Muutaman kerran eksyi uralta, mutta aika hienosti meni jäljen päällä ja kuono kiinni maassa.

Iso oja tuli yllättäin ja meillä oli hieman vaikeuksia päästä sen yli, mutta kyllähän sitä ratkaistiin. Sillä hetkellä Iitu ehtikin käydä pulikoimassa kyseisessä ojassa. Ja ojan ylityksen jälkeen Iitu jatkoi matkaansa samaa reipasta tahtia. Olisi pitänyt ehkä hieman hidastaa itsekin, mutta tämä oli Iitun kohdalla ihan uutta lajiin liittyen. Hienoa!

"Kaadon" luona Iitu ei kovin edes reagoinut, kaninnahka ei selkeästi kiinnostunut.

**
Lähdimme iltapäivästä Minnan & Hennan luokse Kiiminkiin, jossa Iitu trimmattiin kuin myös harjoiteltiin ravitreeniä.