Torstaina Iitu täytti 3 vuotta ja saman päivänä oli vielä vauhdikas agilitytreeni. Päivänsankari sai vähän herkkua ja otettiin virallinen kolmisvuotis kuva.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Ennen treenejä, kävimme reippaan lenkin Kuivasjärven rannan lähellä olevalla metsäpolulla, jossa iitukin pääsi nauttimaan lämpimästä säästä. Rannassa emme kauhean kauaa viipyneet, sillä jonkun ihmeen kumman syystä linnut lähtivät meitä kohti tulemaan. Iitu oli tietysti ihan innoissaan mutta sain sen onneksi pois.

 

Treeneissä oli vain muutama koira ja näin ollen oli mukavaa että ehti moneen kertaa jankata ne kohdat, joissa oli vielä ongelmia. Ratana oli aluksi yksinkertainen hyppy-hyppy-putki-putki-hyppy-hyppy. Tässä ei tullut niinkään ongelmia, sillä tätäkin on treenailtu joskus alkuaikoina. Putkesta putkeen otin Iitun hallintaa vaikken sitä olisi tarvinnut tehdä. Toisella kierroksella pyysin iitun menemään suoraan putkeen ja näytti onnistuvan oikeen hyvin. Toisella kierroksella olikin hieman haastavampi, jossa moneen kertaan jankattiin. Ensin menimme radan ihan aluksi niin kuin itse suunnittelin. Rata meni ihan ok:sti vaikka tuli tyyliin "hetkinen, mihinkäs se tästä meninkään". Tämän jälkeen teimme radan pienissä pätkissä, jossa itseltänikin meinasi tosin hermot mennä. Tämä laji selvästi parantaa omia hermoja. Lopuksi teimme jankkaamisen jälkeen radan, joka meni tosin hyvin, vaikka yhdessä kohdassa näytin taas unohtaneen kohdan, mutta koira meni niin kuin piti. Se näyttävästi osasi radan ulkoa paremmin kuin minä :D

Ratana oli: hyppy-hyppy-putki-hyppy-hyppy (edestä)-hyppy (takaa)-putki-hyppy-hyppy(takaa)-hyppy(edestä)-hyppy.

 

Vielä treeneissä kokeilimme hihnan kanssa A:ta. Meillä on tullut pieniä ongelmia sen kanssa, että koira hyppää tavallaan alas, eikä jää paikalleen lopussa. Nyt meni todella hyvin ja pysähtyikin niin kuin piti! Keinua kokeilimme ilman hihnaa sillä tämä kapistus Iitun kanssa. Ennen neiti tuli vauhdilla mutta nyt se on oppinut tiputtamaan keinun alas. Treeneissä kävimme läpi myös tulevaa vuotta ja vinkkejä tulevia kisoja varten.