1398125.jpg

Ennekuin taas jatkan tässä projektin lopputyön tekemistä, voisin kertoa hieman eilisen aamun tapahtumia. Iitulla onkin tiedossa ”loma” tällä viikonlopulla kaikesta muusta menosta, sillä joudun ottamaan hieman rennommin, eikä sitten muutenkaan ole ohjattua tokotreeniä. Katsotaan, mitä nilkka sanoo sunnuntain agitreeneistä, voi olla että ne jäävät kokonaan kuvioista. Maanantaina lenkin yhteydessä nilkka venähti ja ollut koko viikon kipeänä. Tuskan hiveitä on ollut liikenteessä, kun ei ole saanut mennä yhtään täysillä, toiseksi olen saanut jälleen migreenikohtauksia koko viikon ajan.

Eilen aamusta tein Iitulle lenkin yhteydessä hieman nouto/tokotreenailua. Aurinko lämmitti kivasti, eikä liikendihtää ollut paljonakaan, joten pystyimme olemaan pururadalla. Heitin damin muutaman kerran, niin, että Iitu sai noutaa sen. Palautukset tulivat oikeen mallikkaasti kädelle. Tämän jälkeen heitin damin meidän kulkuväylälle, tein Iitun kanssa seuraamista hihnan kanssa, niin, että ohitimme häiriönä tämän damin. Palkaksi Iitu sai käydä hakemassa damin, jälleen hyvillä palautuksilla käteen!

Puolilta päivin lähdimme käymään eläinlääkärissä, laitamassa rokotukset kesää varten kuntoon. Kuukautta etuajassa olimme, mutta mieluiten ajoissa kuin myöhässä. Sekä Iitu sai joka vuotisen rutiinitarkastuksen, puhtaat paperit. Iitu ei ole lihavassa kunnossa, vaan, että löysä pitäisi saada kiinteäksi. Kesäksi hommaa niin koiralle kuin omistajalle.