Agilityn rinnalle kuuluu myös tiimi, jossa on perhe tai joku ihminen mukana. Minulla on perhe mukana täyspäiväisesti. Isä hoitaa yleensä ajopuolet ja välillä koiran. Äiti on kuvaajana ja sisko koiran ulkoiluttajana tai pitäjänä. Itse yritän kumminkin saada kokoon koko perheen, vaikka ensimmäiset viralliset kisat tulossa ja kaikille vielä ihan uutta.

Huomenna on virallinen päivä, jolloin pakataan kaikki tavarat mukaan. Reppuun huomenna eksyy kaulapannan ja hihnan lisäksi: rekisteripaperi jossa on rokotukset, vesikuppi ja pullo. Lelujakin kuin makupaloja täytyy varata mukaan. Koiralle siis kaikkea mahdollista, itsestänikin, kun pitää huolehtia on mukana vaateita ja syömäpuolen taitaa tämän perheen äiti hoitaa.

Viime aikoina on tullut muutoksia marraskuulle. Seuraavana viikonloppuna oleva agility on peruttu meidän kohdalta. Lähdemme matkaan vasta joulukuussa. Myös missasin taas kertailleen näyttelyn viimeinen päivän, milloin pystyin osallistumaan ryhmikseen. Syy tähän oli kylläkin se, että pohjoisesta on vaikea hoitaa koira asioita.

Uusia kuulumisia taa viikonlopun jälkeen!