Huom! lukijat, sarjakuva sisältää huumoria, ei sitä voi mitenkään muuten ymmärtää.


1152908.jpg

Kaikki alkoi tästä synkästä metsästä, jossa Iitu toimi kuin mikäkin Lintukoiran kuuluukin toimia. Huomaathan, että lunta on runsaimmillaan ja selkeä joulutunnelma. Kello kuvaushetkellä oli lähemmäs klo 13!

1152909.jpg

Valppaus jatkui läpi peltojen, nimittäin kotipihan läheisyydessä neiti päätti kiusata hieman oravia ja lintuja jahtaamalla. Selkeää joulumielen nostamista! Ja huomatkaa muuten Iitun karvanlaatu = koko ajan vain komenee!

1152910.jpg

Kotona Iitu pääsi leikkimään yhdestä niistä tuhansista lempileluista, jonka hän sai etukäteen lahjaksi äidiltään. Lelu saa oikeen kovasti kyytiä ja hampaatkin näyttää olevan mahtavassa kunnossa.

1152912.jpg

"Tää on kivaa, leikitään lisää" Omistajalta melkein loppuu into, kun neiti työntää leluja enemmänkin eteen ja jotain on vielä tarjolla huomenna. Iitu on oikeen iloinen leikkitoveri, että muutkin jaksavat olla mukana touhussa!

1152914.jpg

"Muistakaa olla kilttejä, sillä tontut vielä kurkkivat ikkunan takaa", Niin minäkin aion vielä olla, nimittäin kuulin, että minulle olisi olemassa muiden lahjojen seassa joulupaketti, sellainen oma iso yllätys. Neiti lupaa laittaa tonttulakin päähän ja viettää rentoa Joulua oman väen kanssa!


Riemukasta Joulua! Seuraavia kuulumia Joulun  alla!