Jihuu, se on kivaa! Ainakin omistaja on jälleen ihan hiestä märkänä ja sanoo että on kuuma. Vaikka mittari on aika lämpimän puolella, niin ei mistään helteestä ole kyse. VAAN tänään tokotreeneissä pidettiin muutaman minuutin riehumishetken. Että teimme ihan tokoliikeitäkin, mutta vähä meinattiin herätellä innostuksen.  

Saatiin kehuja innokkaasta katsekontaktista, jota iitu piti tiukasti kiinni. Tietysti, koska oli namipaloja vieressä. Kummasti se liikkuu erittäin hyvin. Ryhmässämme on erittäin monitasoisia koiria, osa ei ole edes vuotta täyttäneitä ja Iitun kanssa taidetaan olla yhden toisen kanssa "veteraaneja lue: yli 4v täyttäneet". Joten meillä alkaa monet asiat olla hallussa, mutta mukavasti tässäkin ryhmässä mennään.

Tänään oli ihan perusasentoa, eli käskyn sivun muistamista ja siihen lisättiin vielä makuulle meno. Hieno tyttö! Nyt alkaa sujua, vaikka hieman vinossa meneekin asentoihin. Seuraavaksi otettiin malttiharjoituksia, vieressä kävellen ja silmällä pitäen kontaktia kun muut oli häiriönä vieressä. Muut eivät kiinnostaneet vaan se, mikä mami/temppu tältä kertaa omistajalta tulisi.

Hyppy sanaa harjoiteltiin pienellä neliön muotoisella pätkällä, johon oli laitettu hyppyesteet palaset. Välillä kuljettiin seuraamalla ja sitten hypyn kohdalla opetettiin hyppy sanaa. Meille tämä opettelu ei ollut uutta, vaan koira otti kivasti että hypyn ja kulki loppu matkan reippaassa tahdissa kontaktin kanssa.

 

Ensi kerralla ei tullakaan treeneihin, vaan hyppään itse hevosen selkään "pitkän" tauon jälkeen.