1326109.jpg
Eilen kävimme uudessa lumisessa maastossa kävelemässä melkein 2h Soilen ja Lukan kanssa. Iitu ja Luka tulevat oikeen hyvin juttuun eikä suuremmin ongelmia ollut. Mukava lenkki, harmi että itseläni tämä flunssan poikanen hieman häiritsee, että en kovin vauhdikkaana voinut olla mukana. Kamera jäi tällä kertaa kotia, otetaan sitten seuraavalle lenkille mukaan. Edellisen viikonlopun olin KASsin agilitykilpailuissa töissä hakemassa pisteet ensi kaudelle, vaikka mitä mä niillä teen, jos muutan Ylitorniolle. Katsellaan.

Enää vajaa kuukausi enää näyttelyihin, tällä kertaa ehkä trimmaa ensimmäisen kerran Iitu ja samoin myös uskallan kehään esittämään. Toivottavasti emännän jännitys ei siirry koiraan, silloin ei varmasti ole EH saanti ollenkaan mahdollista.

Tänään sitten otin hieman tokoilua, mutta koska ei ollut yhtään intoa, niin kannettiin hieman damia ja palautukset tulivat oikeen hyvin. Ehkä joku toinen päivä on parempi toimia vaikkapa tokon parissa. Pääsemme onneksi tällä viikolla hallitreeneihin, lauantaina tokoilemaan ja sunnuntaina liitämään agilityssä. Odotan oikeen innolla treenejä!