Miksi odottaa huomiseen, koska voin laittaa tulokset nytkin. Elikäs meillä oli erittäin hyvä lauantain päivä, nimittäin kaksi peräkkäistä sijoitusta! Nyt tarkoitan sillä, että saimme jonkun sortin sijoituksen kuin se, että tulisi hylsyjä. Aivan mahtavaa menoa! Huomaa, että niin ohjaaja kuin koirakin ovat kehittyneet.

Yksi miinus siihen, että Iitu jälleen varastaa lähdöissä mutta saa sen nyt vietyä seuraavalle, ns. ennakoin tulevaa esteeseen. Ensimmäisellä agilityradalta tuli monenmoista virhettä ja kieltoa. Ratavirheitä kertyi 25 ja yli aikaa runsaasti, mutta viimeisenä olo hymyilytti enemmän kuin olisimme saaneet hylsyn.

Päivän toinen hyppyrata oli mielenkiintoinen, Iitu otti varaslähdön mutta sain siitä suoraan vietyä putkeen ja sitten juostiin täysillä toiseen päähän, samalla antaen koiralle ohjeita mihin esteelle seuraavaksi. Kepeille olisi pitänyt viedä hieman loivemmin ja näin ollen tuli 5 virhepistettä mutta koira suoritti ne loistavasti, sitten loppuun asti täysillä, lopussa pieni omanlainen ohjausvirhe jälleen, mutta sitten ripeästi maaliin. Virheitä 10 ja muutama sekunti yliaikaa, pienistä virheistä sijoitus 8.

Huomenna sitten jälleen kaksi rataa, tämä alkaa näyttää aika lupaavalta, kun heti kaksi sijoitusta. Raportoijaan sitten huomen illalla kuinka käy. Tulokset lisään vasta huomenna sivulle, kun saan tarkemmat ajat ylös.